فهرست مطالب

3
(1)

پلی سیتمی ورا نوعی لوسمی مزمن (سرطان خون) است که باعث می شود مغز استخوان شما تعداد زیادی گلبول قرمز تولید کند. این بیماری بسیار آهسته پیشرفت می کند و اغلب تا سن 60 سالگی تشخیص داده نمی شود. بیشتر افراد برای سال ها علائم را به خوبی مدیریت می کنند. بزرگترین خطر ناشی از تعداد زیاد گلبول های قرمز، لخته شدن خون است. سرطان خون بسیار شبیه به غلظت خون بالا می باشد و ممکن است گاهی این دو را با یکدگیر اشتباه بگیرید. باید دید که آیا غلظت خون می تواند سبب بروز و پیدایش سرطان خون در بدن شود؟

سرطان خون، بیماری خاموش

سرطان خون یا پلی سیتمی ورا (PV) یک اختلال خونی است که باعث می شود بدن شما تعداد زیادی گلبول قرمز تولید کند. تعداد زیاد گلبول های قرمز خون می تواند خون شما را غلیظ کند و خطر لخته شدن خون و عوارضی مانند حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. همچنین می تواند علائم مبهم اما تحریک کننده مانند خارش پوست، زنگ زدن در گوش، درد شکم، خونریزی بینی و تاری یا دوبینی را ایجاد کند.

پلی سیتمی ورا یک بیماری مزمن بدون درمان است، اما مراقبت های پزشکی می تواند به شما در مدیریت علائم و خطر عوارض کمک کند. نام های دیگر پلی سیتمی ورا عبارتند از پلی سیتمی اولیه، پلی سیتمی روبرا ​​ورا، اریتم و بیماری اوسلر واکز.

تاثیر سرطان خون بر بدن

سرطان خون باعث می شود بدن شما تعداد زیادی گلبول قرمز تولید کند. سلول های اضافی خون احتمال خونریزی، کبودی و لخته شدن را افزایش می دهند. آنها خون شما را غلیظ کرده و گردش خون شما را کند می کنند، به این معنی که خون شما اکسیژن کمتری را به بافت ها و اندام های بدن شما می رساند. آنها همچنین سبب پرکاری طحال شما نیز می شوند. این اندام مسئول فیلتر کردن خون و پاکسازی سلول های خونی قدیمی است. همین مسئله می تواند منجر به تورم و درد آن شود (سپلنومگالی). با گذشت زمان، ممکن است علائم ناراحت کننده مختلفی را در نتیجه بیماری خود ایجاد کنید.

تاثیر سرطان خون بر بدن

غلظت خون و سرطان خون چه ارتباطی با یکدیگر دارند؟

همانطور که در قسمت های بالا مطالعه کردید، سرطان خون در واقع به تولید بیش از حد گلبول های قرمز گفته می شود. غلظت خون نیز به علت تولید بالای گلبول های قرمز خون در بدن به وجود می آید. اما نکته مهم اینجاست که بر خلاف باور عموم، غلظت خون در افراد سبب بروز سرطان خون و پلی سیتمی ورا نمی شود. با توجه به مطالبی که خواندید، در واقع این سرطان خون است که غلظت خون را در بدن فرد ایجاد می کند.

سرطان خون چگونه باعث غلظت خون می شود؟

سرطان خون زمانی در بدن رخ می دهد که بدن شروع به تولید بیش از حد گلبول های قرمز کرده و این تولید در مغز استخوان آنقدر زیاد می شود که در نهایت منجر به سرطان خون می شود. به همین علت است که یکی از مهم ترین و خطرناک ترین عوارض سرطان خون، بروز غلظت خون در بیماران می شود. غلظت خون نیز می تواند موجب احتمال بروز لخته های خون و در نهایت سکته قلبی و مغزی، مسدود شدن عروق و اخلال در عملکرد قلبی و عروقی افراد بیمار شود. به همین جهت درمان غلظت خون و سرطان خون و جلوگیری از پیشرفت این بیماری ها می تواند بسیار مهم و حائز اهمیت باشد.

فلبوتومی، راه رهایی از غلظت خون

یکی از درمان های موثر و جدید برای غلظت خون در بیماران، استفاده از روش نوین فلبوتومی می باشد. فلبوتومی می تواند به عنوان یکی از مدرن ترین روش های درمان غلظت خون، بدن شما را از عوارض آن دور نگه داشته و نگرانی شما را از این بابت کمتر کند.

این روش که با عنوان فصد مدرن نیز شناخته می شود، بر خلاف فصد خون در قدیم، نه تنها عوارض جانبی برای بدن نداشته، بلکه می تواند فواید زیادی را نیز با خود به همراه داشته باشد. مرکز فلبوتومی ریکاوری در تهران، یکی از مراکزی است که فلبوتومی را با علم و تخصص کافی در این زمینه انجام داده و برای مراجعین بهترین خدمات را در نظر گرفته است.

فلبوتومی، راه رهایی از غلظت خون

سخن پایانی

در حالی که ارتباط بین غلظت خون و سرطان خون یک موضوع پیچیده و در حال مطالعه است، شواهد نشان می‌دهند که حفظ سطح نرمال خون می‌تواند در کاهش برخی از عوامل خطر موثر باشد. فلبوتومی، به عنوان روشی درمانی برای کاهش غلظت خون، می‌تواند در این زمینه نقش مهمی ایفا کند. با این حال، تصمیم‌گیری در مورد انجام فلبوتومی باید صرفاً با مشورت پزشک متخصص و پس از بررسی دقیق وضعیت بیمار صورت گیرد. همچنین، اتخاذ سبک زندگی سالم، از جمله تغذیه مناسب، ورزش منظم و کنترل وزن، به همراه پیگیری‌های پزشکی منظم، می‌تواند در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، از جمله سرطان خون، بسیار موثر باشد.

این مقاله چقدر مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید

میانگین امتیاز: 3 / 5. تعداد رأی: 1

اولین کسی باشید امتیاز میده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *